Grafisk Profil Bas, 17.500 kr

(exkl. moms)

 

I det här paketet ingår en mobilanpassad webbsida där får du får hjälp och råd under hela uppbyggnadsfasen så att innehållet kommunicerar på rätt sätt. Det ingår även en logotyp med symbol där du får många kreativa förslag att välja ibland.
Det innehåller dessutom ett visitkort med tryck och frakt och en Word mall. Allt enligt en enhetlig grafisk profil som blir din egen. Läs exakt vad som ingår under länkarna nedan.

 

Grafisk Profil

Logotyp Med symbol

”Logotyp Med symbol”, Täcker in de flesta behov för nystartade och även redan etablerade företag. Flertalet av exemplena i vår portfolio är gjorda utifrån dessa förutsättningar.
Detaljer: Logotyp Med symbol

Webbsida Bas

Paket ”Webbsida Bas”, är en mobilanpassad lösning där du får du hjälp så att innehållet på din webbsida kommunicerar effektivt. Vi väljer ut, köper in och bearbetar bilder så de passar dina budskap. Vi formger även dina färdiga texter.
Detaljer: Webbsida Bas

Visitkort

Visitkort 90 mm x 55 mm med kreativ design och med fokus på den grafiska profil. Tryck och frakt ingår för ett namn/original (det går att lägga till fler namn/original mot extra tillägg).
Detaljer: Visitkort

Word mall

Word mall som är gjord för att gå ihop med resten av den grafiska profilen.
Detaljer: Word mall