Webbsida Bas 10.900 kr

(exkl. moms)

 

En mobilanpassad webbsida där får du får hjälp och råd under hela uppbyggnadsfasen så att innehållet kommunicerar på rätt sätt. Vi väljer ut, köper in, bearbetar bilderna så de passar dina budskap. Vi formger även dina färdiga texter.

 

Webbsida design

FÖJLANDE INGÅR:
Ingen fast månadsavgift

Du betalar för vårt jobb att sätta upp webbplatsen men inga fasta månadskostnader därefter.
Vi kan däremot hjälpa dig vid enstaka tillfällen då systemet behöver uppdateras, ifall du inte vill göra det själv.

Flexibel design

Efter att ha intervjuat dig bygger vi struktur och design enligt dina behov och önskemål. I det fall ditt företag har en grafisk profil försöker vi också utgå från den.

Enligt grafisk profil

Vi utgår så mycket som möjligt från din grafiska profil för att hålla ihop helhetsbilden av ditt företag. Har du ingen profil, utgår vi från det som finns. Logotyp och annat.

Mobilanpassad design

Alla webbsidor vi skapar är dynamiska. Det vill säga att designen anpassar sig automatiskt för olika enheter som; desktop (dator), läsplattor, mobiltelefon med mera.

Publiceringsverktyg

Publiceringsverktyg även kallat CMS (Content management system), är ett online-baserat verktyg som är intergrerat med din webbsida och där du själv kan gå in och redigera text och bilder. Vi använder det mest välkända CMS:et WordPress. Det är kostnadsfritt utan licens och används av miljontals webbplatser runt om i världen. En av fördelarna med WordPress är att det finns många beprövade tilläggsprogram att använda till en låg kostnad eller helt gratis. Idag går det att bygga nästan vad som helst i WordPress.

Installation webbhotell

För att en webbsida ska fungera behövs dels en domänadress, tex dinwebb.se och också ett utrymme på ett webbhotell. Vi hjälper dig att installera WordPress och allting annat som behövs för att det ska fungera på ditt webbhotell. Om du inte redan har ett webbhotell, kan vi hjälpa dig med det genom vår samarbetspartner. Genom dem kan du även köpa domänadressen om du inte redan har en.

Telefonintervju

För vi ska kunna hjälpa till att förmedla det du vill säga med din webbsida, behöver vi först intervjua dig om din verksamhet innan vi kan börja arbeta. Har du även en kort verksamhetsbeskriving att skicka, är det ännu bättre.

10 st undersidor

Vi bygger upp till 10 st undersidor åt dig i denna paketlösning. Behöver du fler berättar du det i din förfrågan.

Färdig text läggs upp

Vi hjälper dig lägga upp den färdigskriva texten på webbplatsen på ett snyggt och tydligt sätt (typograferar den). Vill du inte skiva texten själv, kan du istället ta hjälp utav en av våra samarbetspartner, en copywriter, men det är en tilläggstjänst. Efter att arbetet är klart, kan du när du vill enkelt gå in och justera texterna själv. Hur du gör detta får du lära dig vid ”Utbildning CMS” (se längre ner).

Riktiga bilder läggs upp

Vi hjälper dig att lägger upp alla riktiga bilder på webbplatsen på ett snyggt sätt och med rätt anpassade format. Antingen använder vi din egna bilder eller hjälper vi till att köpa in passade. Efter att arbetet är klart, kan du när du vill enkelt gå in och byta ut bilderna själv. Hur du gör detta får du lära dig vid ”Utbildning CMS” (se längre ner).

Kontaktformulär

Vi sätter upp ett kontaktformulär åt dig som är kopplat till en av dina e-postadresser.

1 st korrektur

1 st korrekturrunda med ändringar och synpunkter.

Backup funktion

Installation av BackupBuddy. En pluggin som hjälper till att säkerhetskopiera din webbplats. Oftast gör webbhotellet detta automatiskt åt dig men det är ändå bra att göra ibland som en extra säkerhetsåtgärd.

Utbildning CMS

30-60 minuters telefonutbildning av CMS:et WordPress. Vi går då igenom allt du behöver veta för att löpande kunna ändra och uppdatera informationen på dina sidor. Lägga in nya texter, bilder, skapa undersidor med mera.

Bildspel 1:a-sidan

Ett bildspel på 1:a sidan installeras och bilder som ska in där anpassas.

Bildletning/inköp bilder

Efter samråd med dig letar vi fram rätt bilder som passar din verksamhet. Eventuell inköpskostnad för bilderna tillkommer.

Bildanpassning (max 10 st)

De flesta bilder behöver justeras och beskäras för att det ska bli snyggt och lättare att ladda sidorna i webbläsaren. I detta paket hjälper vi dig med 10 stycken bilder. Har du fler så skriver du det i din förfrågan.

Webbläsarsymbol

Den lilla symbolen som syns i webbläsaren och när man sparar sidan som bokmärke kallas för favicon. Den är endast 16×16 pixlar stor och därför många gånger svår att få till bra. Men det beror på hur logotypen ser ut. Vi gör en sådan åt dig.

TID & LEVERANS:
Leveranstid: från 10- dgr

Från det att vi haft telefonintervjun till det att du har din webbplats uppe tar det cirka 7-10 arbetsdagar innan vi har något uppe. Därefter beror det på antal justeringar som måste göras.

Valfritt webbhotell

Vi bygger upp din webbsida på valfritt webbhotell. Har du inget kan vi hjälpa dig med det genom vår samarbetspartner.