Skip to main content

Om Logofabriken

Det började 2003

Logobriken startades 2003 av Östen Hallberg som dessförinnan jobbat flera år på reklambyrå. Både som Art Director och Grafisk formgivare. Vid starten var Logofabriken först i Sverige med att kunna erbjuda professionella logotyper och grafiska profiler till paketerat pris över nätet. I och med detta fick vi också mycket uppmärksamhet från många håll.

Om företaget

Logofabriken.se är en del av Digitalfabriken.se och drivs främst av Östen Hallberg med hjälp av svenska frilansande designers i nätverk. Lokal för möte och besök finns på Kungsholmen i Stockholm.

Affärsidé

Logofabrikens affärsidé är att hjälpa små och stora företag med att synas på marknaden genom en genomtänkt grafisk identiet. Från logotyp och webbsida till trycksaker, förpackningar och annonser. Både i färdigpaketerad form och skräddarsydda tjänster. För oss är det viktigt att hålla hög kvalité på alla arbeten och formgivarna vi samarbetetar med har gedigen kunskap och utbildning inom reklam och grafisk formgivning.

Lägre arvode

Logofabriken kan hålla ett lägre arvode genom att främst jobba på distans  över nätet. Vi arbetar också uteslutande med frilansande samarbetspartners och har ingen fast anställd personal. Vi har vi inte heller några representativa lokaler i cityläge, gör sällan resor ut till kund, och sitter helst inte i långa kundmöten. På så sätt kommer vi och du undan höga overhead-kostnader som annars skulle höja priset.