Webbsida Enkel, 7.900 kr

(exkl. moms)

 

En mobilanpassad webbsida där du själv lägger upp ditt webbinnehåll, text och bild när vi gjort designen klar åt dig. Det är fördel om du har lite förkunskap i bildhantering för att det ska bli riktigt bra.

 

Webbsida_a5

FÖJLANDE INGÅR:
Ingen fast månadsavgift

Du betalar för vårt jobb att sätta upp webbplatsen men inga fasta månadskostnader därefter.
Vi kan däremot hjälpa dig vid enstaka tillfällen då systemet behöver uppdateras, ifall du inte vill göra det själv.

Flexibel design

Efter att ha intervjuat dig, skapar vi struktur och design enligt dina behov och önskemål. I det fall ditt företag har en grafisk profil försöker vi också utgå från den.

Enligt grafisk profil

Vi utgår så mycket som möjligt från din grafiska profil för att hålla ihop helhetsbilden av ditt företag. Har du ingen profil, utgår vi från det som finns. Logotyp och annat.

Mobilanpassad design

Alla webbsidor vi skapar är dynamiska. Det vill säga att designen anpassar sig automatiskt för olika enheter som; desktop (dator), läsplattor, mobiltelefon med mera.

Publiceringsverktyg

Publiceringsverktyg även kallat CMS (Content management system), är ett online-baserat verktyg som är intergrerat med din webbsida och där du själv kan gå in och redigera text och bilder. Vi använder det mest välkända CMS:et WordPress. Det är kostnadsfritt utan licens och används av miljontals webbplatser runt om i världen. En av fördelarna med WordPress är att det finns många beprövade tilläggsprogram att använda till en låg kostnad eller helt gratis. Idag går det att bygga nästan vad som helst i WordPress.

Installation webbhotell

För att en webbsida ska fungera behövs dels en domänadress, tex dinwebb.se och också ett utrymme på ett webbhotell. Vi hjälper dig att installera WordPress och allting annat som behövs för att det ska fungera på ditt webbhotell. Om du inte redan har ett webbhotell, kan vi hjälpa dig med det genom vår samarbetspartner. Genom dem kan du även köpa domänadressen om du inte redan har en.

Telefonintervju

För vi ska kunna hjälpa till att förmedla det du vill säga med din webbsida, behöver vi först intervjua dig om din verksamhet innan vi kan börja arbeta. Har du även en kort verksamhetsbeskriving att skicka, är det ännu bättre.

5 st undersidor

Vi bygger upp till 5 st undersidor åt dig i denna paketlösning. Tanken är sedan att du ska kunna bygga fler egna sidor om du behöver. Hur du gör detta får du lära dig vid ”Utbildning CMS” (se längre ner).

Markeringstexter

Det innebär att vi lägger upp markeringstext på alla dina sidor och ser till att det att ser snyggt ut. Du ersätter den sedan själv med din egen text när du har den klar. Hur du gör detta får du lära dig vid ”Utbildning CMS” (se längre ner).

Markeringsbilder

Det innebär att vi lägger upp markeringbilder på alla dina sidor och ser till att det att ser snyggt ut. Antingen i form av en grå markeringsrutor eller föreställande skissbilder (som inte går att använda). Du ersätter dem sedan själv med dina egna bilder. Hur du gör detta får du lära dig vid ”Utbildning CMS” (se längre ner).

Kontaktformulär

Vi sätter upp ett kontaktformulär åt dig som är kopplat till en av dina e-postadresser.

1 st korrektur

1 st korrekturer med ändringar och synpunkter.

Backup funktion

Installation av BackupBuddy. En pluggin som hjälper till att säkerhetskopiera din webbplats. Oftast gör webbhotellet detta automatiskt åt dig men det är ändå bra att göra ibland som en extra säkerhetsåtgärd.

Utbildning CMS

30-60 minuters telefonutbildning av CMS:et WordPress. Vi går då igenom allt du behöver veta för att löpande kunna ändra och uppdatera informationen på dina sidor. Lägga in nya texter, bilder, skapa undersidor med mera.

TID & LEVERANS:
Leveranstid: 7-10 arbetsdagar

Från det att vi haft telefonintervjun till det att du har din webbplats uppe tar det cirka 7-10 arbetsdagar. Därefter kan det ta några dagar till, beroende på antal justeringar som måste göras

Valfritt webbhotell

Vi bygger upp din webbsida på valfritt webbhotell. Har du inget kan vi hjälpa dig med det genom vår samarbetspartner.