Övriga alternativ logotyp

Nedan är några exempel på logotyp-jobb utanför ramarna för fast pris. Till exempelvis vektorisering av logotyp eller originalframställning utifrån dina egna skisser. Hör av dig med en förfrågan om du behöver hjälp med det eller likande.

 

Vekorisering logotyp

Vektorisering av logotyp

Om du redan har en logga du är nöjd med men endast i pixelbaserat originalformat, t.ex. JPG eller GIF, kan vi i de flesta fall hjälpa dig att rita om den till vekorgrafik. För att kunna ge dig pris på det behöver du skicka pixelbilden till oss med den högsta upplösning du har.

Modernisering av logotyp

Ifall du redan har en logotyp men vill modernisera den kan vi hjälpa dig med det. För att kunna ge dig pris, måste du bifoga nuvarande logotyp i form av en bild.

Original utifrån från egna skisser

Om du har egna skisser på hur du vill ha din logotyp ska se ut men inte kan göra ut original själv, kan vi hjälpa dig med det. För att kunna ge dig pris, måste du bifoga skisserna i form av bilder.

Logotyp med illustrativ symbol

Ibland kan man vilja använda en komplex illustration i logotypen. T.ex. ett detaljerat djurhuvud, hus, träd, etc. Det kan i många fall vara tidskrävande att teckna upp en sådan för att få det unikt, då man inte vill använda en färdig illustration. Om du har speciellt önskemål gällande det, kan vi behöva räkna på tid och pris.