Logotyp Textbaserad, 3.900 kr

(exkl. moms)

 

Paket ”Logotyp Textbaserad” är en variant av logotyp utan symbol, uppbyggd primärt med text. För att göra det unikt, försöker man oftast göra en liten knorr någon stans. Rita om några bokstäver eller lägga till ett litet element. Den passar bäst för verksamheter med ett lite kortare tydligt namn som säger något i sig själv. Vissa webbtjänster, restauranger, personnamn, förkortningsnamn är sådana exempel. Paketet kan med fördel kompletteras och förstärkas med en grafisk profil.

 

Logotyp textbaserad

FÖJLANDE INGÅR:
Textlogotyp UTAN symbol

Logotyp uppbyggd med hjälp av endast text, utan symbol. Företagsnamnet sätts i ett snyggt och för verksamheten passade typsnitt. För att göra det unikt försöker man i den mån det går, rita om en eller fler bokstäver eller infoga någon liten detalj någonstans.

Unik design

Alla logotyper gjorda genom Logofabriken är unika arbeten skapade av svenska designers endast för din verksamhet. Att hitta rätt tankar, ideer och testa dem i form av skisser, sedan göra riktiga tryckoriginal tar tid (totalt ca 6-7 h för detta paket).

3-6 st unika skissförslag

Du får 3-6 unika, genomtänkta skissförslag att välja bland.

2-3 st korrekturer

2-3 st korrekturrundor med ändringar och synpunkter.

Upphovsrätt på arbete

Då fakturan är betald övergår automatiskt upphovsrätten (äganderätten) för det grafiska arbetet på slutversionen till dig.

Telefonintervju

För bästa resultat behöver vi intervjua dig kort om din verksamhet per telefon innan vi kan börja arbeta. Har du även en kort verksamhetsbeskriving att skicka, är det ännu bättre.

Originalframställning

Då du är nöjd med något av skissförslagen, måste riktigt tryckoriginal skapas. Då går man igenom grafiken, putsar på bokstäver och bestämmer exakta PMS-färger m.m.

1 version färg

En version (t.ex. stående, liggande etc.) av logon i färg ingår i detta paket.

1 version svart-vit

En version (t.ex. stående, liggande etc.) av logon i svart-vit ingår i detta paket.

3 st original för tryck

De tre vanligaste originalformaten i vektorgrafik för tryck, skrivare:

  • Vektorgrafik, PMS (speciellt färgsystem)
  • Vektorgrafik, CMYK (fyrfärg)
  • Vektorgrafik, SVART-VIT
3 st original för webb

De tre vanligaste originalformaten för webb, digital applikation:

Logoguiden

En liten guide för att du lättare ska kunna hantera alla logo-originalfiler på rätt sätt. Där står allt du behöver veta för det.

Fysiska PMS-färgprover

Fysiska färgprover är viktigt för att kunna se hur PMS-färger blir på tryckt papper. Detta går nämligen inte att se digitalt på skärm eller skivarutskrifter. Proverna består av små pappersbitar, en för varje PMS-färg tryck på matt respektive blankt papper.

TID & LEVERANS
Leveranstid ca 5-10 dagar

Från det att vi haft telefonintervjun till det att du får dina logoförslag tar det cirka 5-10 dagar. Därefter kan det ta några dagar till, beroende på antal justeringar som måste göras.

Originalfiler per mail

Materialet levereras per mail eller Dropbox-länk då det är klart.

  • Alla original du behöver för olika situationer
  • PDP-fil med alla färgkoder i logotypen, PMS, CMYK, RGB
  • Logoguiden i form av pdf-fil
Färgprover per post

PMS-färgproverna (se ovan) skickas per brev till angiven adress.