Logotyp Proffs, 8.900 kr

(exkl. moms)

 

Paket ”Logotyp Proffs” är vårt mest omfattande paket. Den riktar sig till företag, varumärken med högre krav och som tror sig behöva några extra förslag att titta på. Och som dessutom är i behov av flera olika applikationsformat. Till exempel, liggande och stående variant och variant som går att applicera på ljus repektive mörk bakgrund. Även en specialversion för sociala medier ingår (kvadratiskt format).

 

Logotyp proffs

FÖJLANDE INGÅR:
Textlogotyp MED symbol

Traditionell logotyp med symbol.

Unik design

Alla logotyper gjorda genom Logofabriken är unika arbeten skapade av svenska designers endast för din verksamhet. Att hitta rätt tankar, ideer och testa dem i form av skisser, sedan göra riktiga tryckoriginal tar tid (totalt ca 13-15 h för detta paket).

6-9 st unika skissförslag

Du får 6-9 unika, genomtänkta skissförslag att ta ställning till, välja bland.

2-5 st korrekturer

2-3 st korrekturrundor med ändringar och synpunkter.

Upphovsrätt på arbete

Då fakturan är betald övergår automatiskt upphovsrätten (äganderätten) för det grafiska arbetet på slutversionen till dig.

Telefonintervju

För bästa resultat behöver vi intervjua dig kort om din verksamhet per telefon innan vi kan börja arbeta. Har du även en kort verksamhetsbeskriving att skicka, är det ännu bättre.

Originalframställning

Då du är nöjd med något av skissförslagen, måste riktigt tryckoriginal skapas. Då går man igenom grafiken, putsar på bokstäver och bestämmer exakta PMS-färger m.m.

1-4 st versioner i färg

En-fyra versioner (t.ex. stående, liggande etc.) av logon i färg ingår i detta paket.

1-4 st versioner i svart-vit

En-fyra versioner (t.ex. stående, liggande etc.) av logon i svart-vit ingår i detta paket.

3 st original för tryck (per version)

De tre vanligaste originalformaten i vektorgrafik för tryck, skrivare:

  • Vektorgrafik, PMS (speciellt färgsystem)
  • Vektorgrafik, CMYK (fyrfärg)
  • Vektorgrafik, SVART-VIT
3 st original för webb (per version)

De tre vanligaste originalformaten för webb, digital applikation per version:

Logoguiden

En liten guide för att du lättare ska kunna hantera alla logo-originalfiler på rätt sätt. Där står allt du behöver veta för det.

Fysiska PMS-färgprover

Fysiska färgprover är viktigt för att kunna se hur PMS-färger blir på tryckt papper. Detta går nämligen inte att se digitalt på skärm eller skivarutskrifter. Proverna består av små pappersbitar, en för varje PMS-färg tryck på matt respektive blankt papper.

1 st original för mailsignatur

Logo för mailsignatur, är en liten originalvariant av din logo som är optimerad i rätt storlek för att infogas med dina mail. Ihop med dina kontaktuppgifter skapar detta ett proffsigt intryck.

1 st webbläsarikon

Den lilla symbolen som syns i webbläsaren och även när man sparar en webbsida som bokmärke, kallas för favicon. Den är bara 16×16 pixlar stor och därför oftast svår att få till bra på grund av sin låga upplösing. En sådan är mycket lättare att göra, om man tänker med den redan i början av skapelseprocessen.

1 st Facbook-, LinkedIn-logo

Idag blir det alltmer viktigt att vara verksam i de olika sociala kanalerna på webben. Exempelvis ”Facebook” och LinkedIn”. För att företaget ska synas optimalt då man postar ett inlägg i kanalflödena, bör man ha en speciell  logovariant anpassad för det kvadratiska formatet där . En sådan är lättare att ta fram om man tänker med den redan från början i skapelseprocessen.

TID & LEVERANS
Leveranstid ca 7-10 dagar

Från det att vi haft telefonintervjun till det att du får dina logoförslag tar det cirka 7-10 dagar. Därefter kan det ta några dagar till, beroende på antal justeringar som måste göras.

Originalfiler per mail

Materialet levereras per mail eller Dropbox-länk då det är klart.

  • Alla original du behöver för olika situationer
  • PDP-fil med alla färgkoder i logotypen, PMS, CMYK, RGB
  • Logoguiden i form av pdf-fil
Färgprover per post

PMS-färgproverna (se ovan) skickas per brev till angiven adress.