Grafisk profil Proffs, 24.900 kr

(exkl. moms)

 

I det här paketet ingår det mesta du behöver för att kunna profilera ditt företag på ett proffsigt sätt. En mobilanpassad webbsida med nyhetsfunktion, sociala medialänkar och annat där får du får hjälp och råd under hela uppbyggnadsfasen så att innehållet kommunicerar på rätt sätt. Också en logotyp med symbol där du får många kreativa förslag att välja ibland.
Det ingår dessutom ett visitkort, brevpapper, kuvert med tryck och frakt, en Word- och Powerpoint mall. Allt enligt en enhetlig grafisk profil som blir din egen. Läs exakt vad som ingår under länkarna nedan.

 

Grafisk Profil

Logotyp Med symbol

Paketet ”Logotyp Med symbol” täcker in de flesta behov för nystartade och även redan etablerade företag. Flertalet av exemplena i vår portfolio är gjorda utifrån dessa förutsättningar.
Detaljer: Logotyp Med symbol

Webbsida Proffs

I paket ”Webbsida Proffs”, får du hjälp så att innehållet på din webbsida kommunicerar effektivt. Vi väljer ut, köper in och bearbetar bilder så de passar dina budskap. Vi formger även dina färdiga texter. I paketet ingår det mesta som brukar finnas med på professionella hemsidor idag. Funktioner som nyhetsfunktion, sociala ikoner, Google maps med mera. Vi koppar även ihop sidan med ett statistikverktyg så du kan följa dina besökares aktivitet. Självklart är sidan även mobilanpassad.
Detaljer: Webbsida Proffs

Visitkort

Visitkort 90 mm x 55 mm med kreativ design och med fokus på den grafiska profilen. Tryck och frakt ingår för ett namn/original (det går att lägga till fler namn/original mot extra tillägg).
Detaljer: Visitkort

Brevpapper A4

Brevpapper A4 med kreativ design med fokus på den grafiska profilen. Tryck och frakt ingår.
Detaljer: Brevpapper A4

Kuvert C4

Kuvert C4 med kreativ design med fokus på den grafiska profilen. Tryck och frakt ingår.
Detaljer: Kuvert C4

Word mall

Word mall med fokus på den grafiska profilen.
Detaljer: Word mall

Powerpoint mall

Powerpoint mall med fokus på den grafiska profilen.
Detaljer: Powerpoint mall